Er en justerbar elevationssenge rigtig for dig?

Sove på en justerbar seng kan hjælpe med at lindre rygsmerter – men det er ikke rigtigt for alle. Her er 3 spørgsmål, der hjælper dig med at beslutte, om en justerbar seng er værd for dine hårdt tjente penge. Se overvejelser, før du køber en justerbar seng  Kvinde i justerbar seng Ud over rygsmerter kan en justerbar seng også lindre din nakke og skulder ubehag. Læn mere: Brug en justerbar seng til rygsmerter Har du det bedre i en tilbagelænet stilling? Som en generel regel, hvis du finder lindring fra rygsmerter ved at hvile i en tilbagelænet stilling, vil du have fordel af en justerbar seng. En justerbar seng kan være særlig gavnlig, hvis du lider af en af ​​følgende betingelser: Degenerativ spondylolistese. Sove med knæ og ryg forhøjet kan lette din lændesmerter fjedresaget af degenerative spondylolisthesis. Osteoarthristis. Liggende i en tilbagelænet stilling kan reducere osteroarthtis smerter i ryggen ved at minimere fælles kompression. Spinalstenose.

Lænende fremad kan lindre dine spinalstenose symptomer, så en justerbar seng kan være en god smertelindring mulighed. Se Få en nøjagtig rygsmerediagnose Du kan også overveje at købe en justerbar seng, hvis du er planlagt til operation igen – mange mennesker foretrækker at sove i en tilbagelænet stilling under deres genopretning. Se Praktiske råd for at komme tilbage fra rygkirurgi Husk, at symptomer fra visse betingelser – som ankyloserende spondylitis – kan fremkaldes ved at sove i en tilbagelænet stilling.

Vi hjælper dig til at finde den helt rigtige seng

For at hjælpe dig med at bestemme, om en justerbar seng vil lindre rygsmerterne, så prøv at sove i hvilestolen i din stue til en nat. Artiklen fortsætter nedenfor Hvad er dit budget for en justerbar seng? Hvis du bestemmer dig for at sove i en tilbagelænet stilling hjælper med rygsmerter, er det næste spørgsmål at spørge dig selv, hvor meget du er villig til at bruge på en justerbar seng. Når du har afgjort et beløb, vil disse 3 overvejelser hjælpe dig med at afgøre, om en justerbar seng passer til dit prisklasse: Betegnelsen justerbar seng refererer til en base, der kan vippe din madras for at skabe forskellige sovende stillinger. Det betyder, at du bliver nødt til at købe en ny madras, hvis din nuværende ikke er kompatibel med en justerbar seng. Hvis du har råd til en justerbar seng, men vil blive prissat ud af en komfortabel madrass af høj kvalitet, er det måske ikke værd at investere i en justerbar seng. Se madrasser og sovepositioner for hver rygsmerediagnose

Ikke alle justerbare Elevationssenge gør det muligt at hæve eller sænke hver halvdel af sengen uafhængigt. Hvis du sover med en partner, skal du typisk betale mere for en justerbar seng med denne funktion.

Nogle justerbare senge koster mere, fordi de omfatter funktioner, der ikke hjælper med at lindre rygsmerter. Du kan spare penge ved at undgå justerbare senge med funktioner som indbyggede højttalere eller USB-opladningsporte.

Se tips om køb af en højkvalitetsmadras

Hvordan er vores retur politik for senge?

Når du har fundet en justerbar seng i dit prisklasse, skal du kontrollere, at den leveres med en problemfri returpolitik. Dette er vigtigt, fordi det er en vanskelig proces at købe en justerbar seng, du har typisk kun et par minutter i butikken for at prøve en base, du kan sove på i tusindvis af timer. Så selvom en justerbar seng kan synes at lette rygsmerter i butikken, kan du i løbet af få uger opdage, at sove i en tilbagelænet stilling ikke er bedst for dine symptomer.

Se yderligere faktorer, der påvirker sovekomfort

Selvfølgelig kan du altid holde din justerbare seng i en flad position – men du vil muligvis returnere basen og investere i et andet sovende arrangement. Sørg altid for at læse det fine print af din returpolitik, da nogle virksomheder gør det særligt svært at kvalificere sig til en fuld refusion.

Jeg håber, at alle 3 af ovenstående spørgsmål vil hjælpe dig til at føle dig mere selvsikker ved at afgøre, om en justerbar seng passer dig.