Få receptionmad til større arrangementer på Fyn

Skal man holde reception for mange mennesker i forbindelse med bryllup, begravelse eller arrangementer i sin virksomhed kan man med fordel uddelegere nogle af opgaverne til andre, således at man bedre kan danne sig et overblik. Én af de opgaver man med fordel kan få hjælp med, er receptionmad, der kan leveres på hele Fyn. Vælger man at bestille fra et cateringfirma kan man i langt de fleste tilfælde blive tilbudt en standardpakke, eller endda selv vælge mellem de mange små retter, canapéer og tilbehør således at man kan vælge efter egen og gæsternes smag.

Vælger man selv at sammensætte sin egen menu er der nogle overvejelser man skal gøre sig for at sikre, at alle ens inviterede gæster går derfra med fyldte maver og en god smag i munden. Er der tale om større receptioner med mange gæster kan man naturligvis ikke kende alle ens gæsters smagsløg, derfor er det vigtigt, at bestille anretninger af forskellige typer, således at der både er fisk, kød, vegetarisk og måske endda også lidt sødt til ganen. Derudover skal man huske på, at man oftest kun kan bestille receptionmad til selskaber med minimum 15 gæster.

Receptionmad løfter stemningen ved større arrangementer

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi i Danmark oftest samles og hygger os omkring mad, der forskes endda på området, hvor det er bevist, at man hygger sig mere og snakker mere, hvis der er mulighed for en lille hapser. I forbindelse med større receptioner, hvor forretningspartnere er en stor del af de indbudte gæster, er det naturligvis vigtigt, at ens virksomhed tager sig så godt ud som muligt. Det er vigtigt at maden man serverer er af den bedste kvalitet, da det oftest er dette, ens gæster vil huske arrangementet i sammenhæng med. Får man leveret receptionmad er det derfor vigtigt, at man sikrer sig at maden fremstilles af de bedste råvarer og produceres i hygiejniske forhold, således at kvalitet og sikkerhed er i orden. Der er mange steder man kan få leveret receptionmad fra, dog skal man tjekke anmeldelser inden man beslutter sig.

Sammensæt selv menuen for receptionmad til dit arrangement

Når man selv sidder med beslutningerne om, hvilke anretninger, der skal bestilles i forbindelse med ens reception, skal man som tidligere nævnt naturligvis tage højde for de smagspræferencer ens gæster besidder. Derudover skal man dog også tænke over, at folk skal gå derfra med en mæthedsfornemmelse, uden følelsen af at have forspist sig. I forbindelse med at bestille maden kan man derfor læne sig op af de standardiserede guidelines, der findes på området, hvilke siger at man som snack kan bestille 4 stykker pr. kuvert. 6 stykker pr. kuvert i forbindelse med eftermiddag, 8 stykker i forbindelse med frokost og 10 stykker i forbindelse med aftensmad. På denne måde kan man sikre sig, at der er lidt af hvert til enhver smag, samt at ens gæster ikke vil have følelsen af, at der har manglet noget.