Gardiner er noget der skal passe til dit hjem

Som enhver dekoratør vil jeg fortælle dig, gør gardiner et værelse – men kun når de vælges korrekt. Når det kommer til vinduesbehandlinger, er det et spørgsmål om farve og stof, længde og foring, og specialfremstillede versus off-the-shelf. Med så mange beslutninger er det nemt at føle sig overvældet, så vi stillede nogle få råd til råd om at indsnævre mulighederne og vælge de rigtige gardiner til dit hjem.

FARVE OG MATERIALE

Stof er en vigtig del af valget af gardiner, da materialet dikterer, hvor godt dine gardiner fungerer og holder op med tiden.

Hvad vil du vælge af forskellige gardiner til dit hjem

Arbejde med en stor prøve, mindst 2 meter, da et mindre stykke måske ikke viser stoffets sande draperi.

Husk også, at sollyset vil falme stoffer over tid. Hvis det pågældende rum får meget lys, er det smart at undgå lyse farver, da de har tendens til at falme hurtigere.

“Hvis du gerne vil ændre dine værelser ofte, kan du dog være mindre bekymret for at falme,” siger Alice Guercio, vicepræsident for produktudvikling hos Kravet. Cunningham foreslår at gå med neutrale farver, da de er mindre tilbøjelige til at falme end andre farver og mere sandsynligt at blande sig ind i et rums indretning.

Når det kommer til materiale, er linned, silke, faux silke og fløjl det bedste valg at bruge til vinduesbehandlinger, da de har tendens til at hænge bedst, siger Guercio. “Faux silke har tendens til at være den mest holdbare,” siger hun. Og i et særligt solrigt værelse forringes ikke faux silke så hurtigt som ægte silke.

Se det bedste du kan vælge af vores gardin udvalg

Nogle stoffer kan hjælpe med at holde kulden væk. Mange hoteller bruger suede, fløjl, tarpede eller tweed, da deres vægt hjælper med at blokere lys og holde varmen. Alligevel kan næsten ethvert stof blandes med bump, et tykt, isolerende filtmateriale. Og efterligning – et stykke stof glidede mellem beklædningen og ansigtet – kan også hjælpe med at forlænge gardinernes levetid.

Hvis du står og er i tvivl om hvad du skal vælge af gardiner, kan du se på vores hjemmeside hvad vi har af forskellige gardiner og hvilket udvalg vi har til dig.