Hvilke trapper er de bedste, som du kan vælge

Når det kommer til trappe design, er det ikke altid praktisk eller omkostningseffektivt at designe og opbygge en fuldt kodet overensstemmelse trappe. Vi fortaler ikke at bryde kode for hovedtrappen i hele huset, men i stedet for at få adgang til mindre rum som tagterrasser, opbevarings lofts, læsekroge eller andre områder, der ikke betragtes som primære boliger eller arbejdsområder. Kode-kompatible trapper tager op en del af området, de kan være dyre, og deres dimensionelle krav kan være overdrevne for den sjældne trafik af ikke-essentielle rum inden for boliger og kommercielle anvendelser. Dagens post tager et dybt dykke i nonconforming trapper og identificerer vigtige byggekode undtagelser vedrørende trappe design. Vi dækker også nogle nyttige tegninger og billeder af byggede eksempler på ikke-trapper fra BUILD-porteføljen.

For at starte, skal vi spise vores spinat ved at gennemgå et par nøglebestemmelser fra de relevante byggekoder. Mens 2012 International Residential Code (IRC) er det mest rationelle sted at starte for en enkeltfamiliebolig, giver den internationalt vedtagne version ikke rent faktisk nogen nyttige undtagelser til trappeudformning. Afsnit R311.4 om vertikal cirkulation og sektion R311.7 på trapper foreskriver kode-kompatible trapper og ramper uanset ansøgning. Selvom der er en undtagelse for cirkulære trapper, finder vi, at disse typer af trapper sjældent giver de løsninger, der tilbydes af ikke-trapper. Vi bruger lejlighedsvis cirkulære trapper, hvor det trapper, der forbruges af trappen, ikke er kritisk (cirkulære trapper tager mere plads end man kunne forvente) og udseendet af den cirkulære trappe geometri er mere ønsket, som i Creative Live San

Se de bedste former for trapper

Dette er en spilleskifter af en undtagelse, og hvis du bruger Seattle Building Code (SBC), kan du finde en lignende undtagelse under 1009.18. Uanset om du refererer til Seattle Building Code eller International Building Code (IBC), kan du også finde undtagelser for Winder Treads (IBC 1009.7.3), buede trapper (IBC 1009.11), Spiral Trapper (IBC 1009.12) Enheder (IBC 1009.13) og Ship Ladders (IBC 1009.14). Den fællesnævner her er, at når pladsen gøres tilgængelig ved den vertikale udgang er under 200 kvadratfod (sammen med de specifikke krav i hver kodebestemmelse), er en kodeoverensstemmende trappe ikke længere påkrævet. Dette er en utrolig nyttig undtagelse, der gør den lodrette cirkulation meget mere fornuftig, typisk mere omkostningseffektiv og giver arkitekter og designere større fleksibilitet med udformningen af ​​den lodrette cirkulation. Lad os nu komme ind på nogle eksempler.

CASE STUDY HOUSE 2014

Vores Case Study House-serie har til formål at eksperimentere med og optimere forskellige systemer til opbygning af moderne boliger forud for at designe dem i vores klientbaserede projekter. Den nonconforming trappe er det perfekte eksempel på et af disse systemer, og CSH2014 bruger en til at få adgang til en tagterrasse.

Hvad har du brug for at få til dine trapper

Denne applikation afprøvede ergonomien af ​​stigningen, løbet og hovedafviklingen af ​​en ikke-konformerende trappe samt den generelle følelse af stigende og faldende. Du kan tegne og måle alt hvad du vil have på kontoret, men nogle elementer i design skal blot testes på 1: 1 skalaen. At opbygge dette i et af vores egne projekter viste en succesfuld test, og vi har brugt lignende design flere gange siden.