Laminatgulve fås i mange størrelser

Når du tænker på indstillinger til hårdt trægulve til dit hjem, kan du måske tro, at dine muligheder er begrænset til typer træ og farve på pletter.

Hardwood, kendt for sit tidløse og elegante udseende, har været populært i århundreder. Men har du nogensinde overvejet at installere laminatgulve i dit hjem? For husejere, der overvejer indstillinger til hårdt trægulv, er laminatgulve et højtlydende alternativ, der vil se godt ud i mange år fra nu.

Hos Brenner Floors i Minneapolis har vi specialiseret os i at installere en lang række smukke gulvløsninger i Twin Cities-hjem i næsten et århundrede. I dagens indlæg deler vi et par grunde til, at du bør overveje at installere laminatgulve som et alternativ til mere traditionelle indstillinger.

Laminatgulve er et moderne alternativ til traditionelt hårdt træ med den samme tidløse stil og varme. Det er et syntetisk produkt skabt af fiberplade med høj densitet presset mod en laminatunderstøtning. Dette gør laminatgulve langt mere modstandsdygtige over for vandinfiltration, spild og anden skade, der kan forekomme over tid. Da materialerne er langt mere overkommelige end traditionelt hårdttræ, kan laminatgulve være meget billigere at installere i hele dit hjem.

Se hvad du burde vælge af de rigtige gulve

Her er et par grunde til at vælge laminatgulve:

1. Flere stilindstillinger

Det brede udvalg af stilindstillinger til laminatgulve gør det til en af ​​de mest alsidige gulvmuligheder, der findes på markedet i dag. Et af de mest populære udseende til laminatgulve er udseendet af hårdttræ. Fordi det er meget mere overkommeligt, kan husejere efterligne tiltrækningen af ​​eksotiske skove fra hele verden som birk, brasiliansk kirsebær og eukalyptus. Men du kan også oprette et laminatgulv med det rige og dimensionelle udseende af marmor, sten eller keramiske fliser.

2. Meget lidt vedligeholdelse

Husejere elsker laminatgulve, fordi det kræver meget lidt vedligeholdelse. Vedligeholdelse af trægulve kan være en tidskrævende bestræbelse, især når du tager del i det lejlighedsvise behov for at blive poleret og poleret. Omvendt er laminatgulve en investering med lav anstrengelse. Du skal blot feje og moppe regelmæssigt, og dine laminatgulve ser flotte år ud fra nu.

Se de bedste gulve typer

3. Større holdbarhed

Trægulve kan blive kedelige med tiden, især under påvirkningen af ​​en forretningsfamilie. Laminatgulve står derimod op til ridser og mindre skader. De har også en tendens til at fungere godt i alle husets værelser, selv i områder, hvor der bruges regelmæssigt vand, såsom badeværelset eller køkkenet.

KONTAKT VORES MINNEAPOLIS LAMINATGULV INSTALLATIONSPROFESSIONALE

Hvis du altid har drømt om smukke, tidløse trægulve eller stengulve i dit hjem, men du er bekymret for kæledyr og børn, skal du overveje at installere laminatgulve. Laminatgulve er en af ​​de mest omkostningseffektive investeringer, du kan foretage i dit hjem.

Hos Brenner Floors er laminatgulve blot en af ​​de mange gulvmuligheder, vi tilbyder. Vi installerer også hårdttræ, gulvtæppet, sten og vinylgulve. Tjek vores foretrukne tidligere projekter i vores online galleri! For at komme i kontakt med et teammedlem om vores laminatgulvemuligheder, kontakt os online eller ring til